
Пісний борщ з чорносливом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Пісний борщ з чорносливом
- картопля - 3-4 шт.,
- морква - 1 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- капуста білокачанна - 300 г,
- томатна паста - за смаком,
- чорнослив - 7-8 шт.,
- болгарський перець - 1 шт.,
- буряк - 0,5 шт.,
- зелень кропу - кілька гілочок,
- часник - 1-2 зубці,
- рослинна олія - для смаження,
- сіль, сухі трави, цукор, чорний перець - за смаком.
Як приготувати Пісний борщ з чорносливом
-
Половину цибулини поріжте і разом з нарізаною картоплею додайте в киплячу воду, посоліть за смаком.
-
Другу половину цибулини і моркву поріжте, буряк натріть на тертці і обсмажте на рослинній олії, додавши трохи цукру. Додайте томатну пасту, посоліть за смаком. Посипте чорним меленим перцем.
-
Поріжте капусту і болгарський перець. Коли картопля буде майже готова, додайте в каструлю томатну зажарку, капусту, перець і чорнослив. Варіть 10 хвилин. Купити модульні картини Львів
-
В кінці приготування всипте подрібнений часник, посипте улюбленими сухими травами. Розлийте борщ по тарілках, посипте свіжим кропом.
Якщо ви не дотримуєтеся посту, можете подавати борщ зі сметаною.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат з квасолі, зеленої цибулі і моркви
-
Смузі з вівсянки і мигдалем
-
Картопляні діжечки з фаршем
-
Салат з яловичини
-
Грог