camcumgirls
Пісний борщ з грибами

Пісний борщ з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Пісний борщ з грибами

  • гриби - 400 г,
  • цибуля - 100 г,
  • буряк - 200 г,
  • морквина - 60 г,
  • квасоля - 50 г,
  • корінь петрушки - 20 г,
  • картопля - 250 г,
  • капуста білокачанна - 350 г,
  • томатна паста - 50 г,
  • петрушка, сіль, перець, лавровий лист за смаком.

Як приготувати Пісний борщ з грибами

  1. Квасолю замочити у воді на ніч. У каструлю налити холодної води, кинути в неї замочену квасолю, гриби (можна брати будь-які, за смаком), розрізаний на 4 частини корінець петрушки, один лавровий листочок. Довести до кипіння, і , встановивши вогонь на мінімум, залишити кипіти під кришкою на 1 годину. За цей час звариться квасоля і вийде чудовий грибний бульйон.
  2. Почистити картоплю, моркву, часник і цибулю. Цілі часточки часнику розчавити ручкою ножа, цибулю нарізати на дрібні шматочки, моркву розрізати вздовж на 4 частини і нарізати тонкими пластинками. Додати часник, цибулю і моркву в борщ. Посолити і поперчити за смаком. Вийняти лавровий лист і корінці петрушки. Очищену картоплю порізати на кубики і додати в борщ. Очищений буряк нарізати тонкою соломкою і покласти в каструлю. Довести борщ до кипіння і варити на невеликому вогні 20 хвилин , поки буряк і морква не стануть м’якими.
  3. Потім додати в борщ томатну пасту і ретельно розмішати. Дати покипіти 10 хвилин. Капусту нарізати тонкою соломкою і теж покласти в борщ. Проварити кілька хвилин, додати дрібно нарізану зелень, вимкнути газ і залишити борщ настоюватися.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пісний борщ з грибами

  1. В інгредієнтах нема зазначено часнику, а в самому рецепті є. але про капусту в рецепті не згадується, хоча вона є в інгредієнтах

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал