
Пісний десерт «Брусничний сорбет»
Інгредієнти для приготування: Пісний десерт «Брусничний сорбет»
- брусниця (свіжа або морожена) - 3 склянки,
- мед - 1-2 ст. ложки,
- лимонний сік - 1 ст. ложка,
- вода - 1 склянка.
Як приготувати Пісний десерт «Брусничний сорбет»
-
Приготуйте медовий сироп. У каструлю налийте воду, поставте на вогонь. Додайте ложку меду і лимонний сік, добре прогрійте на середньому вогні до повного розчинення меду (не кип’ятіть). Остудіть сироп.
-
Ягоди переберіть, промийте і висипте в міксер, приготуйте пюре. Готове ягідне пюре перелийте в окремий посуд. Модульні картини Львів
-
Влийте в пюре медовий сироп, перемішайте.
-
Ягідну масу викладіть у контейнер і поставте в морозильну камеру на 2 години. Через 2 години перемішайте ягідне пюре. Потім поставте контейнер у морозилку. Один раз на годину діставайте пюре і перемішуйте, до того моменту, поки пюре не стане схожим на морозиво. На це вам може знадобитися 3-4 години.
-
Готовий сорбет подавайте в порційних креманках, прикрасивши за бажанням.
Сорбет – це заморожений десерт, приготований на основі фруктового або ягідного соку або пюре і цукрового сиропу. Замість фруктів і ягід в якості наповнювача можна використовувати вино або шампанське.
-
Десерт – Бланманже з фісташками
-
Десерт “Кава з молоком”
-
Млинцевий шоколадний торт
-
Млинці зі шматочками шоколаду
-
Сливовий мармелад