Пісний десерт «Брусничний сорбет»

Пісний десерт «Брусничний сорбет»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування: Пісний десерт «Брусничний сорбет»

  • брусниця (свіжа або морожена) - 3 склянки,
  • мед - 1-2 ст. ложки,
  • лимонний сік - 1 ст. ложка,
  • вода - 1 склянка.

Як приготувати Пісний десерт «Брусничний сорбет»

  1. Приготуйте медовий сироп. У каструлю налийте воду, поставте на вогонь. Додайте ложку меду і лимонний сік, добре прогрійте на середньому вогні до повного розчинення меду (не кип’ятіть). Остудіть сироп.

  2. Ягоди переберіть, промийте і висипте в міксер, приготуйте пюре. Готове ягідне пюре перелийте в окремий посуд. Модульні картини Львів

  3. Влийте в пюре медовий сироп, перемішайте.

  4. Ягідну масу викладіть у контейнер і поставте в морозильну камеру на 2 години. Через 2 години перемішайте ягідне пюре. Потім поставте контейнер у морозилку. Один раз на годину діставайте пюре і перемішуйте, до того моменту, поки пюре не стане схожим на морозиво. На це вам може знадобитися 3-4 години.

  5. Готовий сорбет подавайте в порційних креманках, прикрасивши за бажанням.

 Сорбет – це заморожений десерт, приготований на основі фруктового або ягідного соку або пюре і цукрового сиропу. Замість фруктів і ягід в якості наповнювача можна використовувати вино або шампанське.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал