Пісний гречаний суп

Пісний гречаний суп

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Пісний гречаний суп

  • вода: 4 л
  • картопля: 4 шт.
  • крупа гречана: 70 г
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • пісна олія для смаження, сіль, куркума за смаком:

Як приготувати Пісний гречаний суп

Готуємо так:

  1. Налити в каструлю воду, довести до кипіння і додати туди нарізану соломкою картоплю. Через 5 хв.  додати промиту гречану крупу і варити на середньому вогні близько 10 хв.
  2. На розігрітій сковороді з олією обсмажити нарізану дрібною соломкою моркву і нарізану цибулю до золотистого кольору. Після цього додати їх в суп, посолити. Варити ще 10 хв. Покласти куркуму,  закрити кришкою і залишити суп трохи настоятися. За бажанням можна додати свіжу зелень.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал