Пісний капусняк з грибами

Пісний капусняк з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Пісний капусняк з грибами

  • квашена капуста - 300-350 г,
  • печериці - 250-350 г,
  • морква - 1 шт.,
  • картопля - 2-3 шт.,
  • селера - 1-2 стебла,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • часник - 3-4 зубці,
  • томатна паста - 1-2 ст. ложки,
  • овочевий бульйон або вода - 2,5 л,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • лавровий лист, зелень, мелений коріандр, сіль, чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Пісний капусняк з грибами

  1. Капусту кілька разів промийте холодною водою. Печериці поріжте. Моркву поріжте соломкою. Картоплю поріжте брусочками.
  2. У каструлі розігрійте олію, додайте порізану цибулю і обсмажте приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і готуйте на великому вогні приблизно 4-5 хвилин. Додайте порізаний часник і готуйте 30-45 секунд. Додайте капусту, залийте бульйоном і доведіть до кипіння на великому вогні. Варіть приблизно 5 хвилин.
  3. Додайте картоплю, порізану селеру, томатну пасту і спеції. Доведіть до кипіння, прикрийте кришкою і варіть 15 хвилин або до готовності овочів. Дайте настоятися приблизно 10 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал