Інгредієнти для приготування: Пісний манник з вишнею
- вишня (заморожена, без кісточок) - 300 г,
- манка - 1 склянка,
- цукор - 1 склянка,
- борошно - скільки знадобиться,
- розпушувач - 1 ч. ложка,
- вода - 1 склянка,
- мелена кориця - 1 ч. ложка,
- цукрова пудра для посипання.
Як приготувати Пісний манник з вишнею
- Манку змішайте з водою і цукром, залиште на 30 хвилин.
- Додайте розпушувач і корицю. Додайте борошна стільки, щоб вийшла консистенція густої сметани.
- Тісто викладіть в антипригарну форму. Втисніть в тісто розморожену вишню.
- Випікайте 30-40 хвилин при 180 °С. Готовий манник посипте цукровою пудрою.
Залишити відповідь до юля Скасувати відповідь
2 Відповіді до Пісний манник з вишнею
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Не супер,але саме для посту дуже підійде і дітям і дорослим. Дякую за смачний пиріг.
Дякую за рецепт, дуже непоганий десерт вийшов для посту. Я робила з додаванням какао. Як на мене, занадто цукру, наступного разу зменшу кількість.