Пісний манник з вишнею

Пісний манник з вишнею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Пісний манник з вишнею

  • вишня (заморожена, без кісточок) - 300 г,
  • манка - 1 склянка,
  • цукор - 1 склянка,
  • борошно - скільки знадобиться,
  • розпушувач - 1 ч. ложка,
  • вода - 1 склянка,
  • мелена кориця - 1 ч. ложка,
  • цукрова пудра для посипання.

Як приготувати Пісний манник з вишнею

  1. Манку змішайте з водою і цукром, залиште на 30 хвилин.
  2. Додайте розпушувач і корицю. Додайте борошна стільки, щоб вийшла консистенція густої сметани.
  3. Тісто викладіть в антипригарну форму. Втисніть в тісто розморожену вишню.
  4. Випікайте 30-40 хвилин при 180 °С. Готовий манник посипте цукровою пудрою.
Залишити коментар

Залишити відповідь до юля Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Пісний манник з вишнею

  1. Не супер,але саме для посту дуже підійде і дітям і дорослим. Дякую за смачний пиріг.

  2. Дякую за рецепт, дуже непоганий десерт вийшов для посту. Я робила з додаванням какао. Як на мене, занадто цукру, наступного разу зменшу кількість.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал