camcumgirls
Пісний медовий кекс з грушею, шоколадом і горіхами

Пісний медовий кекс з грушею, шоколадом і горіхами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Пісний медовий кекс з грушею, шоколадом і горіхами

  • борошно - 220 г,
  • груші - 150-200 г,
  • шоколад (гіркий) - 25 г,
  • волоські горіхи - 30 г,
  • вода - 125 мл,
  • цукор - 100 г,
  • мед - 1 ст. ложка,
  • олія - 70 мл,
  • коньяк - 1/2 ст. ложки,
  • розпушувач - 2/3 ч. ложки.

Як приготувати Пісний медовий кекс з грушею, шоколадом і горіхами

  1. Шоколад і горіхи дрібно поріжте.
  2. Грушу поріжте кубиками.
  3. У невеликій каструлі змішайте воду, цукор, мед і олію. Поставте на водяну баню і варіть на середньому вогні, помішуючи, до повного розчинення цукру. Остудіть.
  4. Додайте коньяк і дрібно порізані горіхи.
  5. У миску просійте борошно з розпушувачем, додайте шоколад.
  6. До борошна влийте рідину, перемішайте до однорідності.
  7. Додайте груші, перемішайте.
  8. У змащену вершковим маслом форму для випічки викладіть тісто.
  9. Випікайте кекс в розігрітій до 180 °С духовці 35 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пісний медовий кекс з грушею, шоколадом і горіхами

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал