Пісний рибний суп

Пісний рибний суп

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Пісний рибний суп

  • сьомга (або форель) - 250-300 г,
  • картопля - 3-4 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • пшоно - 0,5 склянки,
  • сіль, лавровий лист, чорний і білий перці горошком - за смаком,
  • зелень кропу, лимон - для подачі.

Як приготувати Пісний рибний суп

  1. Рибу залийте холодною водою, доведіть до кипіння, воду злийте і знову залийте рибу холодною водою. При закипанні ретельно зніміть піну.

  2. Додайте цибулю, терту моркву, лавровий лист, перець, сіль. Варіть 15-20 хвилин. Модульні картини Львів

  3. Картоплю очистіть, наріжте великими кубиками. Пшоно промийте. Додайте картоплю і пшоно в суп, варіть на середньому вогні до готовності. Лавровий лист викиньте.

  4. Подавайте суп з долькою очищеного лимону, посипавши подрібненим кропом.

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал