
Пісний рибний суп
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Пісний рибний суп
- сьомга (або форель) - 250-300 г,
- картопля - 3-4 шт.,
- морква - 1 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- пшоно - 0,5 склянки,
- сіль, лавровий лист, чорний і білий перці горошком - за смаком,
- зелень кропу, лимон - для подачі.
Як приготувати Пісний рибний суп
-
Рибу залийте холодною водою, доведіть до кипіння, воду злийте і знову залийте рибу холодною водою. При закипанні ретельно зніміть піну.
-
Додайте цибулю, терту моркву, лавровий лист, перець, сіль. Варіть 15-20 хвилин. Модульні картини Львів
-
Картоплю очистіть, наріжте великими кубиками. Пшоно промийте. Додайте картоплю і пшоно в суп, варіть на середньому вогні до готовності. Лавровий лист викиньте.
-
Подавайте суп з долькою очищеного лимону, посипавши подрібненим кропом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат з сьомгою «Морська красуня»
-
Салат з цвітної капусти з морквою
-
Галушки в томатному соусі
-
Кулінарний рецепт домашнього йогурту
-
Капустяна запіканка