Пісний салат із стручкової квасолі

Пісний салат із стручкової квасолі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Пісний салат із стручкової квасолі

  • квасоля стручкова заморожена - 300 г,
  • помідори черрі - 100 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • лимонний сік, сіль і спеції - за смаком,
  • шматочки лимона - для прикраси.

Як приготувати Пісний салат із стручкової квасолі

  1. Заморожену квасолю викладіть на сковорідку і витримуйте на невеликому вогні, поки квасоля на відтане і з неї не відійде рідина. Злийте рідину. До квасолі додайте оливкову олію, обсмажте до готовності.

  2. Цибулю почистіть і поріжте півкільцями. Черрі вимийте і розріжте навпіл. Цибулю і помідори додайте до квасолі, перемішайте, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні 1-2 хвилини.

  3. Теплий салат перекладіть в салатницю, посоліть, заправте лимонним соком і спеціями за смаком. Подаючи до столу, прикрасьте шматочком лимона. Модульні картини Львів

Цей смачний салат можна подавати і теплим, і холодним. Помідори черрі можна замінити звичайними помідорами, порізавши їх на невеликі шматки. Перед подачею до столу, салат можна посипати подрібненим часником.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пісний салат із стручкової квасолі

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал