
Пісний салат із стручкової квасолі
Інгредієнти для приготування: Пісний салат із стручкової квасолі
- квасоля стручкова заморожена - 300 г,
- помідори черрі - 100 г,
- цибуля - 1 шт.,
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- лимонний сік, сіль і спеції - за смаком,
- шматочки лимона - для прикраси.
Як приготувати Пісний салат із стручкової квасолі
-
Заморожену квасолю викладіть на сковорідку і витримуйте на невеликому вогні, поки квасоля на відтане і з неї не відійде рідина. Злийте рідину. До квасолі додайте оливкову олію, обсмажте до готовності.
-
Цибулю почистіть і поріжте півкільцями. Черрі вимийте і розріжте навпіл. Цибулю і помідори додайте до квасолі, перемішайте, накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні 1-2 хвилини.
-
Теплий салат перекладіть в салатницю, посоліть, заправте лимонним соком і спеціями за смаком. Подаючи до столу, прикрасьте шматочком лимона. Модульні картини Львів
Цей смачний салат можна подавати і теплим, і холодним. Помідори черрі можна замінити звичайними помідорами, порізавши їх на невеликі шматки. Перед подачею до столу, салат можна посипати подрібненим часником.
Обожнюю стручкову квасолю! І салатик просто чудо! Всім рекомендую.