Пісний салат з кус-кусом

Пісний салат з кус-кусом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Пісний салат з кус-кусом

  • кус-кус - 200 г,
  • помідори - 2 шт.,
  • огірки або болгарський перець - 2 шт.,
  • листя салату - 100 г,
  • зелень петрушки - 100 г,
  • м'ята, зелена цибуля - за смаком,
  • лимонний сік і оливкова олія - для заправки,
  • сіль - за смаком.

Як приготувати Пісний салат з кус-кусом

  1. Кус-кус приготуйте на пару (змочіть водою, перемішайте, перекладіть в друшляк і поставте на каструлю над парою на 20-30 хвилин).

  2. Кус-кус розімніть руками, щоб він був пухким і розсипчастим. Збризніть лимонним соком, перемішайте. Купити модульні картини Львів

  3. Зелень дрібно поріжте, овочі наріжте невеликими кубиками, листя салату порвіть руками.

  4. Всі інгредієнти змішайте, посоліть, заправте сумішшю оливкової олії і лимонного соку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал