Пісний салат з квашеної капусти і буряка

Пісний салат з квашеної капусти і буряка

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Пісний салат з квашеної капусти і буряка

  • квашена капуста - 500-600 г,
  • буряк (варений або запечений) - 2-3 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1-2 шт.,
  • зелень, сіль, чорний мелений перець - за смаком,
  • рослинна олія - для заправки.
  • конопляна олія ТМ "ECO OLIO" - за смаком.

Як приготувати Пісний салат з квашеної капусти і буряка

  1. Буряк натріть на крупній тертці. Моркву натріть на крупній тертці, посоліть і помніть руками. Цибулю дрібно поріжте.конопляна олія

  2. У капусту додайте цибулю та моркву, перемішайте. Потім додайте буряк і подрібнену зелень. Посоліть, поперчіть і заправте рослинною олією та конопляною олієюМодульні картини Львів

На замітку!

Квашена капуста містить у собі вітамін В6, який регулює білковий обмін і кровотворний процес в організмі.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал