Пісний ягідний пиріг
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Пісний ягідний пиріг
- Для тіста
- борошно: 2 склянки
- цукор: 3 ст. ложок
- олія: 6 ст. ложок
- вода: 7 ст. ложок
- ванільний цукор: 1 пакетик
- сода: 0,5 ч. ложки
- Для начинки
- заморожені ягоди за смаком (вишні, полуниці, чорниці): 1,5 склянки
- борошно: 2 ст. ложки
- цукор: 3 ст. ложки
Як приготувати Пісний ягідний пиріг
Готуємо так:
- Перемішати 1 склянку борошна, соду, цукор та ванільний цукор. Додати олію та попередньо охолоджену в холодильнику чи морозилці воду. Додати решту борошна і замісити еластичне тісто. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на одну годину.
- Ягоди розморозити, рідину злити. Додати цукор і борошно, перемішати.
- Тісто розділити на дві частини (одна має бути трохи більшою від другої). Розкачати тісто товщиною приблизно 0,5 см. Більшу частину викласти на дно форми, змащеної олією, і сформувати бортики. На тісто викласти начинку і накрити зверху другою частиною тіста. Защипнути краї, наколоти тісто виделкою і випікати в розігрітій до 180 ºС духовці 20-25 хвилин.
Залишити відповідь до Ольга Скасувати відповідь
2 Відповіді до Пісний ягідний пиріг
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Прекрасний рецепт
Вийшло досить смачно!