Пісний ягідний пиріг

Пісний ягідний пиріг

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Пісний ягідний пиріг

  • Для тіста
  • борошно: 2 склянки
  • цукор: 3 ст. ложок
  • олія: 6 ст. ложок
  • вода: 7 ст. ложок
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • сода: 0,5 ч. ложки
  • Для начинки
  • заморожені ягоди за смаком (вишні, полуниці, чорниці): 1,5 склянки
  • борошно: 2 ст. ложки
  • цукор: 3 ст. ложки

Як приготувати Пісний ягідний пиріг

Готуємо так:

  1. Перемішати 1 склянку борошна, соду, цукор та ванільний цукор. Додати олію та попередньо охолоджену в холодильнику чи морозилці воду. Додати решту борошна і замісити еластичне тісто. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на одну годину.
  2. Ягоди розморозити, рідину злити. Додати цукор і борошно, перемішати.
  3. Тісто розділити на дві частини (одна має бути трохи більшою від другої). Розкачати тісто товщиною приблизно 0,5 см. Більшу частину викласти на дно форми, змащеної олією, і сформувати бортики. На тісто викласти начинку і накрити зверху другою частиною тіста. Защипнути краї, наколоти тісто виделкою і випікати в розігрітій до 180 ºС духовці 20-25 хвилин.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь до Ольга Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Пісний ягідний пиріг

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал