Пісочне печиво «Новорічне»

Пісочне печиво «Новорічне»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Пісочне печиво «Новорічне»

  • вершкове масло - 100 г,
  • борошно - 200 г,
  • яйця - 1 шт.,
  • цукор - 150 г,
  • розпушувач тіста - 1 ч. ложка,
  • сіль - дрібка,
  • олія для змазування дека.
  • Для глазурі:
  • білок 1 яйця,
  • цукрова пудра - 250 г,
  • какао - 2 ст. ложки,
  • кондитерська посипка для оздоблення.

Як приготувати Пісочне печиво «Новорічне»

  1. Холодне вершкове масло розділіть навпіл, одну половину розітріть з цукром, іншу розтопіть в мікрохвильовці, і потім вмішайте в отриману масу. Додайте до цієї маси сіль, розпушувач, яйце і просіяне борошно. Вимісіть тісто і залиште його на 30-40 хвилин.
  2. Тісто розкатайте товщиною 4-5 мм. За допомогою формочки виріжте з тіста печиво.
  3. Деко вистеліть пергаментом і змастіть олією. Викладіть печиво на деко, злегка проколіть виделкою, щоб воно не здулося. Випікайте в духовці при температурі 250 °C 7 хвилин.
  4. Приготуйте глазур. Білки змішайте з цукровою пудрою. Отриману глазур розділіть навпіл. В одну частину додайте какао, перемішайте.
  5. На печиво нанесіть глазур, посипте кондитерською посипкою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал