Піта. Кулінарний рецепт

Піта. Кулінарний рецепт

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Піта. Кулінарний рецепт

  • борошно - 450 г,
  • свіжі дріжджі - 25 г,
  • тепле молоко - 300 мл,
  • оливкова олія - 1 ст. ложка,
  • сіль - 1 ч. ложка.

Як приготувати Піта. Кулінарний рецепт

  1. Дріжджі розчиніть у молоці, додайте борошно, сіль і оливкову олію. Замісіть еластичне тісто. Накрийте тісто рушником і поставте у тепле місце приблизно на 2 години.

  2. Духовку разом з порожнім деко прогрійте до температури 250 °С.

  3. Коли тісто підніметься, вимісіть його ще раз і розділіть на 8 кульок, накрийте і дайте їм відпочити 10 хвилин.

  4. Розкатайте кульки у тонкі коржі

  5. Випікайте близько 8 хвилин.

  6. Готову піту охолодіть під рушником.

За бажанням, у тісто для піти можна додати сухі трави.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Піта. Кулінарний рецепт

  1. Питу делать очень просто, я бы даже сказала, элементарно. При этом пита – бутербродная богиня, ее можно сочетать с любой начинкой, от листьев салата до мясных ингредиентов. Спасибо, что напомнили, сегодня же сделаю!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал