Піца з овочами

Піца з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Піца з овочами

  • Для тіста
  • борошно з вівсяних висівок - 3 ст. ложки з великою гіркою,
  • яйця - 2 шт.,
  • кремовий знежирений сир - 2 ст. ложки,
  • сухі дріжджі - 0,5 ч. ложки,
  • розпушувач - 0,5 ч. ложки,
  • цукор - 1 г,
  • морська сіль - за смаком,
  • олія - для деко.
  • Для начинки:
  • баклажан - 1 шт.,
  • болгарський перець (червоний ) - 1 шт.,
  • помідор - 1 шт.,
  • соєвий соус - 3 ст. ложки,
  • зелена цибуля - 1 невеликий пучок,
  • сіль, чорний мелений перець, гранульований часник - за смаком.

Як приготувати Піца з овочами

  1. Приготуйте начинку. Дрібно наріжте баклажан, болгарський перець і помідор, обсмажте 15 хвилин на сковороді без олії з додаванням соєвого соусу. Додайте сіль, перець і гранульований часник, перемішайте.

  2. Приготуйте тісто. У мисці змішайте борошно з висівок, яйця, сир, цукор. Додайте дріжджі , ретельно перемішайте. Залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі, нічим не накриваючи. У тісто додайте розпушувач і сіль, перемішайте.

  3. Тісто викладіть на змащене олією і застелене пекарським папером деко. Випікайте в розігрітій до 175-180 °С духовці 10 хвилин. Дістаньте з духовки, по поверхні тіста розподіліть начинку. Запікайте ще 7-10 хвилин. Перед подачею прикрасьте дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал