Інгредієнти для приготування: Піца з овочами
- Для тіста
- борошно з вівсяних висівок - 3 ст. ложки з великою гіркою,
- яйця - 2 шт.,
- кремовий знежирений сир - 2 ст. ложки,
- сухі дріжджі - 0,5 ч. ложки,
- розпушувач - 0,5 ч. ложки,
- цукор - 1 г,
- морська сіль - за смаком,
- олія - для деко.
- Для начинки:
- баклажан - 1 шт.,
- болгарський перець (червоний ) - 1 шт.,
- помідор - 1 шт.,
- соєвий соус - 3 ст. ложки,
- зелена цибуля - 1 невеликий пучок,
- сіль, чорний мелений перець, гранульований часник - за смаком.
Як приготувати Піца з овочами
-
Приготуйте начинку. Дрібно наріжте баклажан, болгарський перець і помідор, обсмажте 15 хвилин на сковороді без олії з додаванням соєвого соусу. Додайте сіль, перець і гранульований часник, перемішайте.
-
Приготуйте тісто. У мисці змішайте борошно з висівок, яйця, сир, цукор. Додайте дріжджі , ретельно перемішайте. Залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі, нічим не накриваючи. У тісто додайте розпушувач і сіль, перемішайте.
-
Тісто викладіть на змащене олією і застелене пекарським папером деко. Випікайте в розігрітій до 175-180 °С духовці 10 хвилин. Дістаньте з духовки, по поверхні тіста розподіліть начинку. Запікайте ще 7-10 хвилин. Перед подачею прикрасьте дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рулети з огірка з сирним салатом
-
Теплий брі з полуничним соусом
-
Заливні яйця на Великдень
-
Закуска з буряка і оселедця
-
Канапе з яйцем і сьомгою