Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»

Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10

Інгредієнти для приготування: Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»

  • борошно - 2 склянки,
  • цукор - 1,5 склянки,
  • яйця - 5 шт.,
  • маргарин - 1 упаковка,
  • соняшникова олія - 5 ст. ложок,
  • какао - 2 ст. ложки,
  • мак - 1,5 склянки,
  • вишневий кисіль - 1 упаковка,
  • розпушувач - 2 ч. ложки,
  • вишні без кісточок ( заморожені) за смаком,
  • цукрова пудра для посипання.

Як приготувати Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»

  1. Маргарин розітріть з цукром, додаючи по одному яйця і по ложці олії і борошна, змішаного з розпушувачем. Додайте збиті яєчні білки і ретельно перемішайте.
  2. Тісто розділіть на 4 частини. Першу змішайте з какао, другу – з маком, третю – з киселем, четверту – залиште білого кольору.
  3. Тісто вилийте у форму для кексу в наступному порядку: біле тісто, тісто з маком, рожеве тісто, потім викладіть вишні і покрийте тістом з какао.
  4. Випікайте в духовці близько 40-50 хвилин при температурі 180 °С. Після Охолодіть і посипте цукровою пудрою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал