
Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Інгредієнти для приготування: Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»
- борошно - 2 склянки,
- цукор - 1,5 склянки,
- яйця - 5 шт.,
- маргарин - 1 упаковка,
- соняшникова олія - 5 ст. ложок,
- какао - 2 ст. ложки,
- мак - 1,5 склянки,
- вишневий кисіль - 1 упаковка,
- розпушувач - 2 ч. ложки,
- вишні без кісточок ( заморожені) за смаком,
- цукрова пудра для посипання.
Як приготувати Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»
- Маргарин розітріть з цукром, додаючи по одному яйця і по ложці олії і борошна, змішаного з розпушувачем. Додайте збиті яєчні білки і ретельно перемішайте.
- Тісто розділіть на 4 частини. Першу змішайте з какао, другу – з маком, третю – з киселем, четверту – залиште білого кольору.
- Тісто вилийте у форму для кексу в наступному порядку: біле тісто, тісто з маком, рожеве тісто, потім викладіть вишні і покрийте тістом з какао.
- Випікайте в духовці близько 40-50 хвилин при температурі 180 °С. Після Охолодіть і посипте цукровою пудрою.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Пляцок з вишнею «Квітучий тюльпан»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Як це так: «додати по одному яйця», а звідки потім ще білки взялися?