
Полуничне тірамісу
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Полуничне тірамісу
- маскарпоне -100 г
- яйце -1 шт.
- цукор -25 г
- печиво савоярді -6 шт.
- кава -100 мл
- лікер -1 ч.л.
- полуниця -100 г
- какао
Як приготувати Полуничне тірамісу
Готуємо так:
- Жовток збити з цукром до білого кольору і змішати з маскарпоне. Білок збити окремо і акуратно вмішати до попередньої маси.
- Заварити каву, додати до неї лікер. Обмакнути 4 печива в каву і викласти у форму, зверху викласти 1/2 крему, покласти порізану полуницю. Зверху викласти решту печива, змоченого в каві, та решту крему. Посипати какао і прикрасити полуницею. Залишити просочуватися на 4-5 годин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запечене морозиво “Аляска”
-
Десерт «М’ята у горщику»
-
Пасха желейна
-
Семіфреддо з малиною і горішками
-
Цукрові пасхальні яйця