Полунично-сирний десерт
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Полунично-сирний десерт
- сир: 300 г.
- жовтки: 2 шт.
- желатин: 10 г
- цукрова пудра: 3 ст. ложки
- цукор: 1 ст. ложка
- вершки 33% жирності: 100 мл
- полуниця: 100 г
- м'ята: за смаком
Як приготувати Полунично-сирний десерт
Готуємо так:
- Замочити желатин згідно опису на упакуванні. Сир, жовтки і цукрову пудру перемішати в глибокій чашці до однорідної маси. Сюди ж вмішати желатин, щоб він добре розійшовся по всій сирній масі. Збити вершки. Ввести їх в підготовлену сирну масу. Перемішати, викласти в креманки.
- Полуницю та цукор перемішати в блендері до однорідності. Залити на сирну масу. Поставити в холодильник охолоджуватися. Перед подачею прикрасити м’ятою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Десерт “Фруктовий рай”
- Полуничне тірамісу
- Десерт із грушевого желе, морозива та збитих вершків
- Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»
- Рожевий зефір