Полунично-сирний десерт

Полунично-сирний десерт

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Полунично-сирний десерт

  • сир: 300 г.
  • жовтки: 2 шт.
  • желатин: 10 г
  • цукрова пудра: 3 ст. ложки
  • цукор: 1 ст. ложка
  • вершки 33% жирності: 100 мл
  • полуниця: 100 г
  • м'ята: за смаком

Як приготувати Полунично-сирний десерт

Готуємо так:

  1. Замочити желатин згідно опису на упакуванні. Сир, жовтки і цукрову пудру перемішати в глибокій чашці до однорідної маси. Сюди ж вмішати желатин, щоб він добре розійшовся по всій сирній масі. Збити вершки. Ввести їх в підготовлену сирну масу. Перемішати, викласти в креманки.
  2. Полуницю та цукор перемішати в блендері до однорідності. Залити на сирну масу. Поставити в холодильник охолоджуватися. Перед подачею прикрасити м’ятою.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал