Помаранчевий смузі

Помаранчевий смузі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Помаранчевий смузі

  • морква: 2 шт.
  • апельсин: 1 шт.
  • яблуко: 2 шт.
  • дрібка кориці та мускатного горіха
  • яблучний сік: 150 мл

Як приготувати Помаранчевий смузі

Готуємо так:

  1. Моркву почистити, нарізати на шматки. З апельсина зняти шкірку та білі плівки. Яблуко почистити та вийняти серцевину. Скласти усе в чашу блендера, додати яблучний сік, корицю, мускатний горіх.
  2. Збити в блендері до однорідності. Якщо напій надто густий, розбавити соком. Налити в склянки та одразу пити.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал