
Помаранчевий смузі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Помаранчевий смузі
- морква: 2 шт.
- апельсин: 1 шт.
- яблуко: 2 шт.
- дрібка кориці та мускатного горіха
- яблучний сік: 150 мл
Як приготувати Помаранчевий смузі
Готуємо так:
- Моркву почистити, нарізати на шматки. З апельсина зняти шкірку та білі плівки. Яблуко почистити та вийняти серцевину. Скласти усе в чашу блендера, додати яблучний сік, корицю, мускатний горіх.
- Збити в блендері до однорідності. Якщо напій надто густий, розбавити соком. Налити в склянки та одразу пити.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картопляне пюре «Груші»
-
Кулінарний рецепт домашнього сиру
-
Рулет із печінкового паштету «Янтарний»
-
Свинина, тушкована з квасолею та овочами
-
Форель в апельсиновому маринаді