Помідори, мариновані холодним способом

Помідори, мариновані холодним способом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Помідори, мариновані холодним способом

  • помідори - 1,5 кг,
  • мед - 100 г,
  • сік лимона - 100 мл,
  • морська сіль - 1 ч. ложка,
  • часник - 3-4 зубці,
  • зелень кінзи - за смаком,
  • базилік - 1 гілочка,
  • перець чилі - 0,5 стручка,
  • оливкова олія - 2-3 ст. ложки.

Як приготувати Помідори, мариновані холодним способом

  1. З помідорів зніміть шкірку будь-яким зручним для вас способом. Посипте крупною сіллю і залиште на деякий час, щоб сіль розтанула і помідори дали сік.

  2. Наріжте часник і кінзу. Мед розчиніть в лимонному соку, подрібніть половину стручка перцю чилі. Подрібніть листочки базиліку.

  3. Помідори складіть в банку, пересипаючи зеленню з часником і перцем чилі. Сік, що виділився змішайте з медово-лимонним розчином, додайте оливкову олію і залийте помідори.

  4. Залиште при кімнатній температурі на 2 години, потім поставте в холодильник на добу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал