Помідори під “шубкою”

Помідори під “шубкою”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Помідори під “шубкою”

  • помідори -3 шт.
  • яйця -2 шт.
  • сир -50 г
  • зелень, майонез, сіль, перець -за смаком

Як приготувати Помідори під “шубкою”

Готуємо так:

Яйця зварити. Помідори порізати кільцями, викласти на блюдо, посолити, поперчити, полити майонезом. Зверху на помідори потерти яйця. На них потерти сир, полити майонезом та посипати порізаною зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал