Помідори прованські

Помідори прованські

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Помідори прованські

  • помідори: 4 шт.
  • хлібні крихти: ½ склянки
  • зелена цибуля подрібнена: 2 ст. ложки
  • часник: 3 зубчики
  • оливкова олія: 1-2 ст. ложки
  • сіль, мелений чорний перець за смаком100 г.

Як приготувати Помідори прованські

Готуємо так:

  1. Помідори порізати навпіл і вийняти ложкою насіння. Хлібні крихти змішати з цибулею, часником, оливковою олією, сіллю і перцем. Злегка посолити помідори.
  2. Наповнити помідори сумішшю з хлібних крихт, збризнути оливковою олією. Запікати в попередньо розігрітій до 230 °С духовці 15-20 хв., щоб крихти злегка підрум’янилися, а помідори стали м’якими, але зберегли форму.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал