camcumgirls
Пончики “Олені та сніговики”

Пончики “Олені та сніговики”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Пончики “Олені та сніговики”

  • сир кисломолочний: 250 г.
  • яйця: 2 шт.
  • сметана: 3 ст. ложки
  • цукор: 3 ч. ложки
  • сіль: 0,5 ч. ложки
  • сода: 0,5 ч. ложки
  • борошно: 1,5 склянки
  • помадка біла, шоколадна глазур, драже, печиво-баранки для оздоблення

Як приготувати Пончики “Олені та сніговики”

Готуємо так:

  1. Розім’яти сир, додати яйця, сметану, сіль, цукор і соду, перемішати, додати борошно. Добре вимішати.
  2. Шматочок тіста розкачати на посипаній борошном поверхні, товщиною 7-8 мм. Вирізати кружечки склянкою, а серединки трошки приплюснути пальцем (можна зробити отвір пробкою від шампанського). Посмажити пончики на сковороді в олії до золотистого кольору.
  3. Половину пончиків обмакнути в білу помадку, половину у шоколадну глазур. Зробити носики – у вм’ятини покласти червоне драже, очі зробити з краплин глазурі, оленям рога – з печива.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Пончики “Олені та сніговики”

  1. Я часто готую подібні пончики і хочу порадити ще один цікавий спосіб оздоблення. Роги оленів можна сформувати з шоколаду, який попередньо розтоплюється на паровій бані разом з водою (виходячи з вагової пропорції шоколад:вода=10:1). Треба також підготувати миску з колотим льодом або кригою з морозильної камери. Ставимо посуд з шоколадною помадкою у миску з льодом и збиваєио міксером упродовж 3-5 хв, так, щоб маса не загусла повністью. Далі викладаємо шоколад на пергамент у формі рогів і відправляємо у морозилку на 10 хв. Дістаємо і прикрашаємо.

  2. Наша сім’я дуже любить різні пончики та булочки. Але на Новий Рік хочеться щось незвичайне і святкове. Так пончики для нас – чудовий вихід. Чудово виглядають,будуть прикрасою новорічного столу а також смачним десертом для діток і дорослих. Рецепт простий,інгредієнти доступні. Просто чудово,спасибі за рецепт!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал