Пряні курячі оладки з морквою

Пряні курячі оладки з морквою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Пряні курячі оладки з морквою

  • куряче філе - 3 шт.,
  • відварна морква - 1 шт.,
  • яйця - 3 шт.,
  • борошно - 3 ст. ложки,
  • прованські трави - 1/2 ч. ложки,
  • мелений мускатний горіх - 1/4 ч. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Пряні курячі оладки з морквою

  1. Курячу грудку пропустіть через м’ясорубку або подрібніть в блендері до стану фаршу.

  2. Відварену моркву натріть на крупній тертці.

  3. Змішайте фарш, моркву, яйця, борошно і спеції.

  4. Смажте оладки на олії до готовності.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Юлія Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пряні курячі оладки з морквою

  1. Дуже смачні оладки! Сам процес готовки нагадав мені приготування дирунів, але страва зовсім інша. Я пробувала подавати зі сметаною і часником. Можна з майонезом, або з якимось гарніром, наприклад з рисом. Але моркву я не завжди відварюю, іноді натираю сиру і додаю до фаршу – смак від цього не дуже змінюється.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал