Пряні курячі оладки з морквою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Пряні курячі оладки з морквою
- куряче філе - 3 шт.,
- відварна морква - 1 шт.,
- яйця - 3 шт.,
- борошно - 3 ст. ложки,
- прованські трави - 1/2 ч. ложки,
- мелений мускатний горіх - 1/4 ч. ложки,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- олія - для смаження.
Як приготувати Пряні курячі оладки з морквою
-
Курячу грудку пропустіть через м’ясорубку або подрібніть в блендері до стану фаршу.
-
Відварену моркву натріть на крупній тертці.
-
Змішайте фарш, моркву, яйця, борошно і спеції.
-
Смажте оладки на олії до готовності.
Залишити відповідь до Юлія Скасувати відповідь
Одна відповідь до Пряні курячі оладки з морквою
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Дуже смачні оладки! Сам процес готовки нагадав мені приготування дирунів, але страва зовсім інша. Я пробувала подавати зі сметаною і часником. Можна з майонезом, або з якимось гарніром, наприклад з рисом. Але моркву я не завжди відварюю, іноді натираю сиру і додаю до фаршу – смак від цього не дуже змінюється.