Пряний часниково-вершковий суп

Пряний часниково-вершковий суп

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Пряний часниково-вершковий суп

  • вода: 1 л
  • картопля: 400 г
  • вершки: 100 мл
  • вершкове масло: 50 г
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 1 головка
  • зелень кропу: півпучка
  • мелений лавровий лист: ¼ ч. ложки
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Пряний часниково-вершковий суп

Готуємо так:

  1. Часник почистити, помити та порізати пластинками. Цибулю почистити, помити та дрібно нарізати. На розігрітій сковороді розтопити вершкове масло, додати часник, цибулю та лавровий лист і пасерувати протягом 15 хвилин.
  2. У невелику каструльку налити воду, додати готовий часник з цибулею та довести до кипіння.
  3. Картоплю почистити, помити та порізати дрібними кубиками. Кинути картоплю в киплячий бульйон та варити протягом 15 хвилин. Посолити та поперчити за смаком.
  4. Коли суп трохи охолоне, збити все блендером та змішати з вершками. Кріп помити та подрібнити. Посипати кожну порцію подрібненим кропом.

За бажанням можна подавати суп з грінками. Щоб приготувати грінки, кілька шматочків хліба порізати маленькими кубиками, тоді обсмажувати на злегка змащеній вершковим маслом або олією сковороді, поки грінки не підрум’яняться та підсушаться. Посолити грінки за смаком та додати до супу.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пряний часниково-вершковий суп

  1. Я очень люблю готовить супы-пюре:) Если, честно, такого рецепта еще не видела) Минимум ингридиентов и времени… Обязательно приготовлю)))

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал