Приправа (соус) «Гремолата»
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Приправа (соус) «Гремолата»
- лимонна цедра (терта) – 2 ст. ложки,
- часник (порізаний) – 1 ст. ложка,
- зелень петрушки (порізана) – 2 ст. ложки.
Як приготувати Приправа (соус) «Гремолата»
Лимонну цедру, часник та петрушку змішайте. За бажанням можна додати у соус трохи оливкової олії та суміші свіжо меленого перцю.
Залишити відповідь до Галина Стахів Скасувати відповідь
3 Відповіді до Приправа (соус) «Гремолата»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
А для какого блюда этот соус приемлем???
Гремолата — смачне доповнення до страв з телятини, а також нею можна приправляти варені або тушковані овочі. Гремолату подають до рибних страв та морепродуктів.
Мене також цікавить це питання. А то взагалі не зрозуміло що це і з чим його їдять)