Приправа (соус) «Гремолата»

Приправа (соус) «Гремолата»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Приправа (соус) «Гремолата»

  • лимонна цедра (терта) – 2 ст. ложки,
  • часник (порізаний) – 1 ст. ложка,
  • зелень петрушки (порізана) – 2 ст. ложки.

Як приготувати Приправа (соус) «Гремолата»

Лимонну цедру, часник та петрушку змішайте. За бажанням можна додати у соус трохи оливкової олії та суміші свіжо меленого перцю.

Залишити коментар

Залишити відповідь до Галина Стахів Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Приправа (соус) «Гремолата»

    • Гремолата — смачне доповнення до страв з телятини, а також нею можна приправляти варені або тушковані овочі. Гремолату подають до рибних страв та морепродуктів.

  1. Мене також цікавить це питання. А то взагалі не зрозуміло що це і з чим його їдять)

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал