
Пшоняна каша з гарбузом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Пшоняна каша з гарбузом
- пшоняна крупа: 1 склянка
- цибуля: 1 шт.
- м’якоть гарбуза: 250-300 г
- сіль, перець, ароматні трави, вершкове масло за смаком
Як приготувати Пшоняна каша з гарбузом
Готуємо так:
- Цибулю порізати та обсмажити до прозорості. Гарбуз порізати на шматки, покласти в сковороду до цибулі, посолити. Налити трошки води у сковороду та тушкувати протягом 10 хв.
- У керамічний горщик для запікання покласти промиту пшоняну крупу. Туди ж викласти обсмажений гарбуз. Усе посолити, поперчити, додати ароматні трави. Залити двома склянками води, накрити кришкою та поставити у розігріту до 190°С духовку на 20-25 хв.
- За 5 хвилин до кінця готування покласти в горщик вершкове масло.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Макаронна запіканка з грибами
-
Лимонно-м’ятне різотто
-
Картопляне пюре з пармезаном і мускатним горіхом
-
Капустяна запіканка
-
Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом