Пшоняна каша з гарбузом

Пшоняна каша з гарбузом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Пшоняна каша з гарбузом

  • пшоняна крупа: 1 склянка
  • цибуля: 1 шт.
  • м’якоть гарбуза: 250-300 г
  • сіль, перець, ароматні трави, вершкове масло за смаком

Як приготувати Пшоняна каша з гарбузом

 

Готуємо так:

  1. Цибулю порізати та обсмажити до прозорості. Гарбуз порізати на шматки, покласти в сковороду до цибулі, посолити. Налити трошки води у сковороду та тушкувати протягом 10 хв.
  2. У керамічний горщик для запікання покласти промиту пшоняну крупу. Туди ж викласти обсмажений гарбуз. Усе посолити, поперчити, додати ароматні трави. Залити двома склянками води, накрити кришкою  та поставити у розігріту до 190°С духовку на 20-25 хв.
  3. За 5 хвилин до кінця готування покласти в горщик вершкове масло.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал