Пунш
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Пунш
- лимони: 2 шт.
- апельсини: 2 шт.
- біле сухе вино: 0,75 л
- цукор: 250 г
- вода: 1 л
- ром: 0,5 л
- гвоздика: 8 бутонів
- кориця: 2 палички
- мускатний горіх: ½ ч. ложки
Як приготувати Пунш
Готуємо так:
- Нарізати лимони та апельсини, віджати з них сік. До соку додати біле сухе вино, цукор, корицю, мускатний горіх, гвоздику і добре перемішати. Дати суміші настоятися приблизно 1 годину.
- Отриману суміш підігріти, додати гарячу воду і ром. Готовий пунш перемішати і подавати гарячим у чашках, можна зі шматочком апельсину або лимону.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Маринована цибуля на зиму
- Запіканка із цвітної капусти
- Салат зі цвітної капусти
- Салат “Ракові шийки”
- Новорічне печиво “Кейк попс”