camcumgirls
П’яний гарячий шоколад

П’яний гарячий шоколад

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: П’яний гарячий шоколад

  • шоколад темний: 50 г.
  • молоко: 225 мл
  • цукрова пудра: 1 ст. ложка
  • кориця: 1/3 ч. ложки
  • свіжозварена кава: 300 мл
  • бренді: 100 мл
  • апельсинова цедра

Як приготувати П’яний гарячий шоколад

Готуємо так:

1. Шоколад поламати на шматки. У каструлі з товстим дном нагріти шоколад, молоко, цукор і корицю. Довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти з вогню і додати свіжозварену каву, апельсинову цедру і бренді, розмішати.  Подавати у високих термостійких келихах чи чашках.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал