
Пиріг з ревенем та полуницею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Пиріг з ревенем та полуницею
- масло -200 г
- цукор -200 г + 150 г,
- яйця -4 шт.
- борошно -400 г
- ревінь -1 кг
- полуниця -2 склянки
Як приготувати Пиріг з ревенем та полуницею
Готуємо так:
- Відокремити білки від жовтків. Ревінь почистити, порізати смужками. Масло збити з 200 г цукру. Додати жовтки, збити. Вмішати борошно, вимісити однорідне тісто.
- Окремо збити білки. Потім поступово підсипати до них 150 г цукру, продовжуючи збивати. Вмішати білкову масу у тісто. Форму для випікання застелити пергаментом і змастити маслом. Викласти тісто, розрівняти. Викласти на нього смужки ревеню, трошки їх вдавити в тісто. Духовку розігріти до 180 °С, поставити пиріг та випікати близько 30 хв. (доки ревінь не стане м’яким).
- Приготувати конфітюр: полуницю порізати, посипати цукром за смаком та проварити 10-15 хв. Готовий пиріг змастити конфітюром з полуниці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рис з цибулею-порей
-
Запечені баклажани з анчоусами та моцарелою
-
Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»
-
Свинина з яблуками і базиліком
-
Грог