camcumgirls
Пиріг з ревенем та полуницею

Пиріг з ревенем та полуницею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Пиріг з ревенем та полуницею

  • масло -200 г
  • цукор -200 г + 150 г,
  • яйця -4 шт.
  • борошно -400 г
  • ревінь -1 кг
  • полуниця -2 склянки

Як приготувати Пиріг з ревенем та полуницею

Готуємо так:

  1. Відокремити білки від жовтків. Ревінь почистити, порізати смужками.  Масло збити з 200 г цукру. Додати жовтки, збити. Вмішати борошно, вимісити однорідне тісто.
  2. Окремо збити білки. Потім поступово підсипати до них 150 г цукру, продовжуючи збивати. Вмішати білкову масу у тісто. Форму для випікання застелити пергаментом і змастити маслом. Викласти тісто, розрівняти. Викласти на нього смужки ревеню, трошки їх вдавити в тісто. Духовку розігріти до 180 °С, поставити пиріг та випікати близько 30 хв. (доки ревінь не стане м’яким).
  3. Приготувати конфітюр: полуницю порізати, посипати цукром за смаком та проварити 10-15 хв. Готовий пиріг змастити конфітюром з полуниці.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал