camcumgirls
Пиріг з ревенем

Пиріг з ревенем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Пиріг з ревенем

  • масло вершкове -80 г,
  • борошно -1,5 склянки,
  • розпушувач -1,5 ч. ложки,
  • сіль -0,5 ч. ложки,
  • цукор -1 склянка,
  • яйце -1 шт.,
  • молоко -0,5 склянки,
  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка.,
  • ревінь - 300 г.

Як приготувати Пиріг з ревенем

Готуємо так:
1. Просіяти борошно, розпушувач і сіль разом в миску. Збити масло і цукор протягом 3 хвилин. Тоді додати яйце, молоко і ванільний екстракт. Поступово додавати суміш борошна. Має вийти рідке тісто.
2. Вилити тісто у форму, змащену маслом. Ревінь почистити, порізати. Посипати цукром за смаком, викласти на тісто. Випікати близько 1 години при температурі 160 °С. Готовий пиріг за бажанням можна полити розтопленим шоколадом, глазур’ю, можна подавати з морозивом.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал