
Пиріжки “Ноктюрн”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
8
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Пиріжки “Ноктюрн”
- борошно: 3 склянки
- олія: 1/2 склянки
- сода: 1/2 ч. ложки
- сіль: 1/2 ч. ложки
- гарбуз: 300 г.
- морква: 2 шт.
- яблука: 2 шт.
- мед: 2 ч. ложки
Як приготувати Пиріжки “Ноктюрн”
Готуємо так:
- Гарбуз, яблука та моркву почистити і натерти на великій тертці. Додати мед, перемішати і залишити на пів години, щоб виділився сік. Начинку відтиснути, а сік злити в іншу посудину.
- Соду погасити оцтом або лимонним соком і додати її в сік з начинки. Туди ж додати олію , борошно та сіль і вимісити м’яке еластичне тісто. Обгорнути його рушником чи харчовою плівкою і залишити на 40-50 хвилин.
- Сформувати з тіста пиріжки, начинивши їх овочево-фруктовою сумішшю. Викласти пиріжки на форму, застелену пергаментним папером, змастити їх міцним солодким чаєм і випікати в духовці при температурі 180-190 градусів 25-30 хвилин.
* За бажанням до начинки можна додавати ванільний цукор, корицю, родзинки та курагу, горіхи, а готові пиріжки можна посипати цукровою пудрою або змастити медом і притрусити тертими горіхами.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Пиріжки “Ноктюрн”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
РЕЦЕПМ КЛАС!!!!НА ВИХІДНИХ ПОПРОБУЮ ПРИГОТУВАТИ))))))
Крутий рецепт