camcumgirls
Пиріжки “Ноктюрн”

Пиріжки “Ноктюрн”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Пиріжки “Ноктюрн”

  • борошно: 3 склянки
  • олія: 1/2 склянки
  • сода: 1/2 ч. ложки
  • сіль: 1/2 ч. ложки
  • гарбуз: 300 г.
  • морква: 2 шт.
  • яблука: 2 шт.
  • мед: 2 ч. ложки

Як приготувати Пиріжки “Ноктюрн”

Готуємо так:

  1. Гарбуз, яблука та моркву почистити і натерти на великій тертці. Додати мед, перемішати і залишити на пів години, щоб виділився сік. Начинку відтиснути, а сік злити в іншу посудину.
  2. Соду погасити оцтом або лимонним соком і додати її в сік з начинки. Туди ж додати олію , борошно та сіль і вимісити м’яке еластичне тісто. Обгорнути його рушником чи харчовою плівкою і залишити на 40-50 хвилин.
  3. Сформувати з тіста пиріжки, начинивши їх овочево-фруктовою сумішшю. Викласти пиріжки на форму, застелену пергаментним папером, змастити їх міцним солодким чаєм і випікати в духовці при температурі 180-190 градусів 25-30 хвилин.

* За бажанням до начинки можна додавати ванільний цукор, корицю, родзинки та курагу, горіхи, а готові пиріжки можна посипати цукровою пудрою або змастити медом і притрусити тертими горіхами.

 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Пиріжки “Ноктюрн”

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал