camcumgirls
Пиріжки смажені

Пиріжки смажені

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Пиріжки смажені

  • борошно - 4 склянки,
  • вода - 2 склянки,
  • дріжджі (сухі) - 1 ч. ложка,
  • соняшникова олія - 1 ст. ложка + для смаження (250 г),
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • сіль - 0,5 ч. ложки,
  • начинка на вибір (м'ясний чи овочевий фарш, або солодка).

Як приготувати Пиріжки смажені

  1. В борошно покласти сіль, цукор, олію, дріжджі та залити теплою водою. Замісити тісто та поставити в тепле місце на 1 годину.
  2. Змастити руки олією та розділити тісто на порції. Сформувати пиріжки додаючи взяту начинку.
  3. В сковороду налити олію та розігріти.
  4. Смажити пиріжки з обох сторін. Викласти на дур шлаг, щоб стекла зайва олія.
Автор рецепту: Добрянський О.П. м. Київ.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Відповіді до Пиріжки смажені

  1. А я трішки не розумію у тепле місце тісто ставляти чи в холодне. Я думаю що якщо в холодне то воно не підійде! Ну це моя думка вже😊☺

  2. Вирішила спробувати рецепт пиріжків!
    Тісто не смачне. …продукти в пустою. Не смачно

    • Усе залежить від того, як готувати. Якщо все зробити правильно, вийде смачно. Можливо, смажили на поганій олії. Для приготування потрібно брати тільки якісні продукти.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал