
Пиріжки з печінкою
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
100 min
Інгредієнти для приготування: Пиріжки з печінкою
- Для масляного тіста
- маргарин: 250 г.
- борошно: 5 ст. ложок
- Для основного тіста
- борошно: 200 г
- яйця: 1 шт.
- вода: 0,5 склянки
- сіль за смаком
- Для начинки
- теляча печінка: 300 г.
- цибуля: 2 шт.
- яйця: 2 шт.
- жир: 2 ст. ложки
- яйце для змащування, сіль, перець за смаком
Як приготувати Пиріжки з печінкою
Готуємо так:
- Приготувати масляне тісто. Борошно просіяти, додати маргарин, посікти його ножем та перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Поставити тісто в холодильник на 40 хвилин.
- Приготувати основне тісто. В борошно додати яйце, замішувати тісто, вливаючи воду тонкою цівкою. Замісити тісто та залишити на 40 хвилин.
- Приготувати начинку. Печінку порізати, посмажити. Цибулю почистити, порізати та посмажити до золотистого кольору. Яйця зварити в круту. Охолоджену печінку перемолоти з яйцями, вимішати, додати цибулю, додати сіль та перець за смаком.
- Основне тісто розкачати, посередині покласти масляне тісто, розкачати, скласти вдвічі, ще розкачати, потім знову скласти і розкачати. Так повторити три рази, потім поставити тісто охолоджуватися в холодильник на 15 хвилин.
- Охолоджене тісто розкачати, порізати на шматки. В середину кожного покласти начинку, пиріжок заліпити. Викласти пиріжки на змащене жиром деко, обмазати яйцем та запікати 45 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рулет з халвою і ягодами
-
Оладки з яйцем і зеленою цибулею
-
Закусочний торт “Сніговик”
-
Смажена картопля з фаршем
-
Смажений тофу в медовому соусі