Пиріжки з печінкою

Пиріжки з печінкою

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 100 min

Інгредієнти для приготування: Пиріжки з печінкою

  • Для масляного тіста
  • маргарин: 250 г.
  • борошно: 5 ст. ложок
  • Для основного тіста
  • борошно: 200 г
  • яйця: 1 шт.
  • вода: 0,5 склянки
  • сіль за смаком
  • Для начинки
  • теляча печінка: 300 г.
  • цибуля: 2 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • жир: 2 ст. ложки
  • яйце для змащування, сіль, перець за смаком

Як приготувати Пиріжки з печінкою

Готуємо так:

  1. Приготувати масляне тісто. Борошно просіяти, додати маргарин, посікти його ножем та перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Поставити тісто в холодильник на 40 хвилин.
  2.  Приготувати основне тісто. В борошно додати яйце, замішувати тісто, вливаючи воду тонкою цівкою. Замісити тісто та залишити на 40 хвилин.
  3. Приготувати начинку. Печінку порізати, посмажити. Цибулю почистити, порізати та посмажити до золотистого кольору. Яйця зварити в круту. Охолоджену печінку перемолоти з яйцями, вимішати, додати цибулю, додати сіль та перець за смаком.
  4. Основне тісто розкачати, посередині покласти масляне тісто, розкачати, скласти вдвічі, ще розкачати, потім знову скласти і розкачати. Так повторити три рази, потім поставити тісто охолоджуватися в холодильник на 15 хвилин.
  5. Охолоджене тісто розкачати, порізати на шматки. В середину кожного покласти начинку, пиріжок заліпити. Викласти пиріжки на змащене жиром деко, обмазати яйцем та запікати 45 хвилин.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал