Пиріжки з рибою, капустою та яйцем

Пиріжки з рибою, капустою та яйцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Пиріжки з рибою, капустою та яйцем

  • листкове тісто: 500 г.
  • білокачанна капуста: 0,5 кг
  • сардини консерви: 1 банка
  • яйця: 2 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 1-2 зубчики
  • зелень петрушки: 1 пучок
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Пиріжки з рибою, капустою та яйцем

Готуємо так:

  1. Капусту на шинкувати, цибулю дуже дрібно порізати. Обсмажити в олії 15-20 хв., наприкінці готування додати порізаний часник. Остудити.
  2. Яйця зварити, порізати, додати до начинки. Сардину розім’яти, додати до капусти з яйцями. Додати порізану петрушку, посолити, поперчити.
  3. Тісто злегка розкачати. Порізати на прямокутники. Розмір прямокутників – за вашим бажанням. Можна робити великі чи маленькі. Викласти начинку на прямокутники, загорнути їх конвертиком.
  4. Деко змастити жиром, покласти пиріжки. Випікати 10-15 хв. ( в залежності від розміру) в духовці, розігрітій до 200 °С.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал