Пюре з молодого зеленого горошку

Пюре з молодого зеленого горошку

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Пюре з молодого зеленого горошку

  • зелений горошок свіжий: 400 г.
  • сметана: 80 г.
  • оливкова олія: 3 ст. ложки
  • часник: 2 зубчики
  • середземноморські трави та сіль: за смаком

Як приготувати Пюре з молодого зеленого горошку

Готуємо так:

  1. Молодий горошок промити в проточній воді і зварити до готовності в підсоленій воді.
  2. Часник почистити і подрібнити. Викласти в блендер горошок та часник і збити в пюре. Тоді додати олію, сметану, середземноморські трави, за необхідності досолити, і ще раз збити. Подавати гарячим як гарнір або самостійну страву, оздобивши шматочками помідора та зеленню кропу.

Найкраще готувати горошок на парі. Якщо ж варитимете його у воді, після закипання треба зменшити вогонь до мінімуму й зняти горошок з вогню, як тільки він буде готовий. Тривалість приготування залежить від стиглості горошку – дуже молоденький горошок звариться швидко, більш зрілий потребує трохи довше часу для приготування.

* Порція такого пюре містить денну норму вітаміну Е і багато інших корисних речовин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал