Рагу з баклажанів і лісових грибів

Рагу з баклажанів і лісових грибів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Рагу з баклажанів і лісових грибів

  • баклажани - 2 шт.,
  • лісові гриби - 300 г,
  • цибуля - 2 шт.,
  • зелень петрушки і кропу - по 50 г,
  • сіль - за смаком,
  • олія - 2 ст. ложки.

Як приготувати Рагу з баклажанів і лісових грибів

  1. Баклажани поріжте кубиками і обсмажте на 1 ст. ложці олії до готовності, посоліть.
  2. Лісові гриби поріжте і підсмажте на сковороді з додаванням рослинної олії та солі приблизно 20 хвилин. Подрібнену цибулю обсмажте до золотистого кольору.
  3. Всі інгредієнти складіть в мультиварку, додайте подрібнену зелень. Тушкуйте 15 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал