Рататуй овочевий гарнір до м’яса

Рататуй овочевий гарнір до м’яса

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 75 min

Інгредієнти для приготування: Рататуй овочевий гарнір до м’яса

  • помідори - 4 шт.,
  • кабачок - 1 шт.,
  • баклажан - 1 шт.,
  • чорний мелений перець та сіль - за смаком,
  • вершкове масло - для змащування форми.
  • Для соусу:
  • помідор - 1 шт.,
  • червоний болгарський перець - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 1 зубчик,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • зелень, чорний мелений перець та сіль - за смаком.

Як приготувати Рататуй овочевий гарнір до м’яса

  1. Кабачок, баклажан та помідори помити, порізати на кружальця і викласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом.

  2. Овочі для соусу почистити, помити, дрібно нарізати і тушкувати в оливковій олії до готовності. Тоді трохи охолодити і подрібнити в блендері. Додати подрібнену зелень, чорний мелений перець та сіль за смаком. Кухні на замовлення Львів.

  3. Залити соусом овочі у формі, накрити кришкою і запікати 40 хвилин при температурі 180 С. Рататуй можна подавати гарячим як гарнір до м’яса, птиці, або ж як самостійну страву чи закуску.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Рататуй овочевий гарнір до м’яса

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал