
Равлик зі шпинатом та сиром
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Равлик зі шпинатом та сиром
- листкове тісто: 500-700 г
- шпинат: 400 г
- варені на круто яйця: 2 шт.
- яйце сире : 1 шт.
- зелень: пучок
- м’який вершковий сир: 100 г.
- тертий твердий сир: 3 ст. ложки
- сіль, перець за смаком, кунжут для оздоблення
Як приготувати Равлик зі шпинатом та сиром
Готуємо так:
- Шпинат подрібнити, перемішати з порізаними яйцями, зеленню, додати сири, посолити, поперчити, перемішати.
- Тісто розкачати та нарізати на смужки (5-10 смужок). На кожну смужку покласти начинку, краї защипнути, щоб вийшли трубочки.
- Викласти трубочки на змащене олією деко в формі равлика (спіралі). Змазати збитим яйцем, посипати кунжутом. Випікати при 180 С 25-30 хв.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рожева манна каша
-
Солені палички з арахісом
-
Бринза запечена з овочами
-
Цибуля фарширована
-
Печиво Кокосові кульки. Кулінарний рецепт