Равлик зі шпинатом та сиром

Равлик зі шпинатом та сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Равлик зі шпинатом та сиром

  • листкове тісто: 500-700 г
  • шпинат: 400 г
  • варені на круто яйця: 2 шт.
  • яйце сире : 1 шт.
  • зелень: пучок
  • м’який вершковий сир: 100 г.
  • тертий твердий сир: 3 ст. ложки
  • сіль, перець за смаком, кунжут для оздоблення

Як приготувати Равлик зі шпинатом та сиром

Готуємо так:

  1. Шпинат подрібнити, перемішати з порізаними яйцями, зеленню, додати сири, посолити, поперчити, перемішати.
  2. Тісто розкачати та нарізати на смужки (5-10 смужок). На кожну смужку покласти начинку, краї защипнути, щоб вийшли трубочки.
  3. Викласти трубочки на змащене олією деко в формі равлика (спіралі). Змазати збитим яйцем, посипати кунжутом. Випікати при 180 С 25-30 хв.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал