Равлики з фаршем

Равлики з фаршем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Равлики з фаршем

  • фарш м'ясний: 300 г
  • цибуля: 1 шт.
  • імбир: 1 см
  • соєвий соус: 3 ст. ложки
  • часник: 1 зубчик
  • вода: 300 мл
  • борошно: 300 г
  • гірчиця: 2 ст. ложки

Як приготувати Равлики з фаршем

Готуємо так:

  1. Скип’ятити воду, вилити в миску з борошном. Замісити тісто, остудити. Цибулю, часник, імбир дрібно порізати. Обсмажити  на сковороді в олії, присипати борошном (1 ч. ложка). Змішати з гірчицею, соєвим соусом. Додати фарш, обсмажувати все протягом 5-10 хв. Охолодити.
  2. Тісто розкачати. Викласти на нього начинку, згорнути в рулет, защипнути краї. Порізати на шматочки по 2 см. Викласти шматки на деко, запікати 15-20 хв.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал