Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті

Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті

  • баранина - 700 г,
  • ківі - 2-3 шт.,
  • м'ята - кілька гілочок,
  • сік половини лимона,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті

  1. М’яту дрібно наріжте. Ківі подрібніть у блендері. Змішайте ківі і м’яту, додайте сік лимона.

  2. Поріжте м’ясо на порційні шматки.

  3. М’ясо покладіть в маринад, посоліть, поперчіть. Поставте в холодильник на 1-2 години.

  4. Мариноване м’ясо викладіть у форму для запікання. Мужские ремни Львов

  5. Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці протягом 40-50 хвилин.

  6. На гарнір подайте рис або кус-кус.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал