
Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті
- баранина - 700 г,
- ківі - 2-3 шт.,
- м'ята - кілька гілочок,
- сік половини лимона,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті
-
М’яту дрібно наріжте. Ківі подрібніть у блендері. Змішайте ківі і м’яту, додайте сік лимона.
-
Поріжте м’ясо на порційні шматки.
-
М’ясо покладіть в маринад, посоліть, поперчіть. Поставте в холодильник на 1-2 години.
-
Мариноване м’ясо викладіть у форму для запікання. Мужские ремни Львов
-
Випікайте в розігрітій до 180 °С духовці протягом 40-50 хвилин.
-
На гарнір подайте рис або кус-кус.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Рецепт баранини, маринованої у ківі та м’яті
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
…робив шашлик зі свинини ,маринованій в ківі…КЛАСНО!!!