Рецепт для хлібопічки. Молочний хліб

Рецепт для хлібопічки. Молочний хліб

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Рецепт для хлібопічки. Молочний хліб

  • Для буханки середнього розміру
  • молоко: 200 мл
  • вода: 7 ст. ложок
  • борошно: 450 г
  • сіль: 1 ч. ложка
  • цукор: 2 ч. ложки
  • вершкове масло: 2 ч. ложки
  • сухі дріжджі: 1 ч. ложка

Як приготувати Рецепт для хлібопічки. Молочний хліб

Готуємо так:

1. Влити молоко і воду в форму. Якщо в інструкціях вашої хлібопічки сказано, що дріжджі потрібно покласти в хлібопічку першими, просто поміняйте порядок, в якому ви додаєте в хлібопічку сухі і рідкі інгредієнти. 

2. Всипати борошно так, щоб воно повністю покривало воду. Покласти цукор, сіль і масло в різні кути форми. Зробити в середині борошна невелике заглиблення і всипати дріжджі. 

3. Поставити хлібопічку у режим “Норма”, середня скоринка. Натиснути кнопку “Старт”. 

4. Дістати готовий хліб з хлібопічки і перекласти на решітку, щоб він охолов.

* Молоко, яке використовується в цьому рецепті для хлібопічки, має бути кімнатної температури, інакше дріжджі “не спрацюють” і хліб не підніметься. Дістаньте молоко з холодильника за 30 хв. перед використанням. Ви можете використовувати молоко будь-якої жирності.

Завдяки молоку хліб виходить м’який, з гарною скоринкою. Також він довше зберігається.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Рецепт для хлібопічки. Молочний хліб

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал