
Рецепт домашніх крекерів
Рівень складності:
Складно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
100 min
Інгредієнти для приготування: Рецепт домашніх крекерів
- борошно: 250 г
- вершкове масло: 100 г
- цукор: 50 г
- згущене молоко: 3 ст. ложки
- вершки: 7 ч. ложок
- дрібка солі:
- олія: для змащування форми
Як приготувати Рецепт домашніх крекерів
Готуємо так:
1. Сильно заморожене масло дрібно нарізати або натерти на великій тертці. Борошно просіяти і руками перетерти з маслом на кришку. Додати цукор, сіль, вершки і швидко замісити тісто. Покласти його в холодильник на одну годину.
2. Розкачати тісто у тонкий пласт (товщиною не більше, ніж 5 мм) і за допомогою формочки вирізати крекери. Купити циркуляційні насоси Львів.
3. Деко змастити олією, викласти крекери, змастити їх згущеним молоком і наколоти виделкою. Випікати 20 хвилин при температурі 150° С.
* Щоб крекери, приготовані за цим кулінарним рецептом, були хрумкими, тісто треба замішувати якомога швидше.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
М’ясні гнізда з яйцем і сиром
-
Закуска фаршировані шампіньйони
-
Курячі кульки у вершковому соусі
-
Салат с копченой курицей «Торжество»
-
Десерт Груша у вині