Рецепт домашніх крекерів

Рецепт домашніх крекерів

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 100 min

Інгредієнти для приготування: Рецепт домашніх крекерів

  • борошно: 250 г
  • вершкове масло: 100 г
  • цукор: 50 г
  • згущене молоко: 3 ст. ложки
  • вершки: 7 ч. ложок
  • дрібка солі:
  • олія: для змащування форми

Як приготувати Рецепт домашніх крекерів

Готуємо так:

1. Сильно заморожене масло дрібно нарізати або натерти на великій тертці. Борошно просіяти і руками перетерти з маслом на кришку. Додати цукор, сіль, вершки і швидко замісити тісто. Покласти його в холодильник на одну годину.

2. Розкачати тісто у тонкий пласт (товщиною не більше, ніж 5 мм) і за допомогою формочки вирізати крекери. Купити циркуляційні насоси Львів.

3. Деко змастити олією, викласти крекери, змастити їх згущеним молоком і наколоти виделкою. Випікати 20 хвилин при температурі 150° С.

* Щоб крекери, приготовані за цим кулінарним рецептом,  були хрумкими, тісто треба замішувати якомога швидше.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал