Інгредієнти для приготування: Рецепт домашнього квасу
- чорний хліб - 500 г,
- цукор - 300 г,
- дріжджі (свіжі) - 15 г,
- гаряча вода - 5 л.
Як приготувати Рецепт домашнього квасу
-
Хліб поріжте, запечіть в духовці до золотистого кольору і висипте в каструлю.
-
Залийте сухарі окропом (3 л), закрийте кришкою і остудіть.
-
Процідіть сухарі за допомогою марлі.
-
Залийте сухарі 2 л окропу і залиште ще на 1 годину.
-
Процідіть сухарі через марлю.
-
Всю рідину, що залишилась злийте в одну банку, додайте цукор і дріжджі, перемішайте. Квас повинен настоюватися 8 годин при кімнатній температурі.
-
Розлийте квас по пляшках і зберігайте в прохолодному місці.
За бажанням в квас можна додати два кружечки лимону і кілька листочків чорної смородини.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Десерт яблука запечені з сухофруктами, горіхами і медом
-
Домашній майонез
-
Салат із цвітної капусти і апельсину
-
Імбирний чай
-
Кулінарний рецепт домашньої сметани