Рецепт другої страви французьке овочеве рагу “Прованс”

Рецепт другої страви французьке овочеве рагу “Прованс”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Рецепт другої страви французьке овочеве рагу “Прованс”

  • кабачок: 1 шт.
  • цвітна капуста: невеликий качан
  • помідори: 2 шт.
  • морква: 2 шт.
  • картопля: 3 шт.
  • горошок консервований: 1 банка
  • часник: 3-4 зубчики
  • олія оливкова: 3 ст. ложки
  • сіль, перець: за смаком
  • суміш прованських трав: за смаком
  • Для оздоблення
  • огірок: 1 шт.
  • салат: пучок

Як приготувати Рецепт другої страви французьке овочеве рагу “Прованс”

Готуємо так:

  1. Овочі помити, зняти шкірку. Порізати кабачок на чверть кільця, капусту розібрати на суцвіття, помідори нарізати на дрібні шматки, картоплю кубиками, моркву кружальцями. Скласти овочі в каструлю з товстими стінками, полити олією, посолити, поперчити та поставити на вогонь на 5 хв.
  2. Додати в каструлю трошки води, порізаний часник та тушкувати 30 хв., періодично помішуючи. Додати горошок. Можна долити трошки рідині з горошку. Додати прованські трави та тушкувати ще 10-15 хв.
  3. На тарілки розкласти листя салату. Викласти рагу в кулінарне кільце на тарілки з салатом. Зняти кільце. Огірок порізати на тонкі стрічки за допомогою чистилки для овочів. Огорнути огірковими стрічками рагу, щоб воно не втратило форму. Подавати на стіл.

 

Автор рецепту: Бойко Ірина, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал