Рецепт курячих сердечок зі сочевицею й горошком

Рецепт курячих сердечок зі сочевицею й горошком

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Рецепт курячих сердечок зі сочевицею й горошком

  • курячі сердечка: 200 г.
  • сочевиця: 200 г
  • горошок зелений морожений: 200 г
  • морква: 2 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • сметана: 200 мл
  • вода: 200 мл
  • вершкове масло: 2 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Рецепт курячих сердечок зі сочевицею й горошком

Готуємо так:

  1. Цибулю і моркву почистити. Цибулю нарізати півкільцями або чвертькільцями, моркву – півкільцями. Викласти у розігріте вершкове масло і обсмажувати доти, поки цибуля не почне набувати золотистого кольору.
  2. Курячі сердечка помити, обсушити і разом з зеленим горошком викласти в сковорідку до моркви й цибулі (розморожувати горошок попередньо не потрібно). Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 10-15 хвилин.
  3. Сочевицю помити й додати у сковорідку зі сердечками. Долити воду, сметану, посолити і поперчити за смаком і тушкувати на невеликому вогні 15-20 хвилин. Подавати страву гарячою, можна з гарніром.

* Курячі сердечка – цінне джерело білка, вітамінів, зокрема групи В, та мікроелементів. До того ж, вони низькокалорійні, тому їх можуть включать у свій раціон всі, хто бажає схуднути. Смачні рецепти на кожен день ви можете приготувати без проблем з субпродуктами, зокрема курячими сердечками. Адже це і смачно, і швидко, і корисно.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал