Рецепт квасолі товченої

Рецепт квасолі товченої

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Рецепт квасолі товченої

  • квасоля: 1 склянка
  • цибуля: 2 шт.
  • часник: 2-3 зубчики
  • коріандр мелений : 1 ч. ложка
  • олія: 2-3 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • зелень петрушки: для оздоблення

Як приготувати Рецепт квасолі товченої

Готуємо так:

  1. Квасолю помити, замочити на 3-4 години і зварити до готовності у тій самій воді. Процідити відвар в іншу посудину.
  2. Цибулю почистити, нарізати півкільцями або чвертькільцями й підсмажити на олії до золотистого кольору. Часник почистити, подрібнити і потовкти у ступці зі сіллю та чорним меленим перцем.
  3. Квасолю та смажену цибулю змолоти на м’ясорубці або подрібнити у блендері до стану пюре. Масу посолити, поперчити, додати мелений коріандр та товчений часник, і розвести квасолевим відваром до потрібної консистенції. Подавати страву холодною, оздобивши зеленню петрушки. Створення вебсайтів Львів

* За класичним рецептом квасолю потрібно потовкти за допомогою товкача і перетерти через сито. Однак значно простіше скористатися м’ясорубкою чи блендером, тим більше, що на смакових якостях страви це жодним чином не позначиться.

* Додайте до квасолі 1-2 ч. ложечки олії олії грецького горіха – це додасть страві пікантності та особливого присмаку.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал