Рецепт салату “Авокадо-блюз”

Рецепт салату “Авокадо-блюз”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 3
Час приготування: 7 min

Інгредієнти для приготування: Рецепт салату “Авокадо-блюз”

  • авокадо: 2 шт.
  • пекінська капуста: 1 шт.
  • яйця: 5 шт.
  • огірки свіжі: 2 шт.
  • апельсин: 1 шт.
  • оливкова олія: 5 ст. ложок
  • сушена зелень петрушки, суміш перців та сіль: за смаком
  • свіжа зелень петрушки: для оздоблення

Як приготувати Рецепт салату “Авокадо-блюз”

Готуємо так:

  1. Яйця зварити і нарізати кубиками. Огірки та авокадо почистити і теж нарізати кубиками. Пекінську капусту дрібно нашаткувати.
  2. Вичавити сік з половини апельсина, а другу половину почистити від шкірки, зернят та плівок і дрібно нарізати.
  3. Змішати в салатниці яйця, авокадо, огірки, капусту та шматочки апельсина, додати сушену зелень петрушки, суміш перців та сіль, заправити апельсиновим соком та оливковою олією і перемішати. Оздобити салат зеленню петрушки.

* Дозріле авокадо має жовту м’якоть і легко ріжеться. Якщо плід твердий, зеленуватого кольору всередині, треба дати йому полежати кілька днів, щоб авокадо “дозріло”. Плід авокадо не лише смачний, але і корисний. З нього можна приготувати багато смачних страв.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал