
Рецепт салату з виноградом, грушею та пармезаном
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Рецепт салату з виноградом, грушею та пармезаном
- листя салату - 200 г,
- виноград кишмиш - 150 г,
- груша - 1 шт.,
- пармезан - 35 г.
- Для заправки:
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- яблучний оцет - 1 ст. ложка,
- сіль і білий мелений перець - за смаком.
Як приготувати Рецепт салату з виноградом, грушею та пармезаном
-
Листя салату помийте, акуратно просушіть паперовим рушником. Листя салату порвіть на шматочки середнього розміру і викладіть на плоске широке блюдо.
-
Грушу помийте, розріжте на половинки, видаліть серцевину. Поріжте грушу тонкими скибочками. Скибочки груші викладіть між листям салату. Виноград помийте, висушіть і викладіть на салат.
-
Приготуйте заправку. Змішайте яблучний оцет, оливкову олію, сіль, білий мелений перець. Рівномірно полийте салат заправкою.
-
Посипте салат натертим на дрібній тертці пармезаном.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Запіканка зі спагеті з шпинатом і сиром
-
Різдвяні віночки з журавлиною
-
Глінтвейн «Полум’я пристрасті»
-
Рулет з лосося зі шпинатом
-
Короп, запечений у духовці