Рецепт салату з виноградом, грушею та пармезаном

Рецепт салату з виноградом, грушею та пармезаном

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Рецепт салату з виноградом, грушею та пармезаном

  • листя салату - 200 г,
  • виноград кишмиш - 150 г,
  • груша - 1 шт.,
  • пармезан - 35 г.
  • Для заправки:
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • яблучний оцет - 1 ст. ложка,
  • сіль і білий мелений перець - за смаком.

Як приготувати Рецепт салату з виноградом, грушею та пармезаном

  1. Листя салату помийте, акуратно просушіть паперовим рушником. Листя салату порвіть на шматочки середнього розміру і викладіть на плоске широке блюдо.

  2. Грушу помийте, розріжте на половинки, видаліть серцевину. Поріжте грушу тонкими скибочками. Скибочки груші викладіть між листям салату. Виноград помийте, висушіть і викладіть на салат.

  3. Приготуйте заправку. Змішайте яблучний оцет, оливкову олію, сіль, білий мелений перець. Рівномірно полийте салат заправкою.

  4. Посипте салат натертим на дрібній тертці пармезаном.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал