Інгредієнти для приготування: Рецепт соусу демігляс
- кістки яловичі з м’ясом: 1 кг
- овочі (цибуля, морква, селера): 0,7 кг
- томатна паста: 3 ст. ложки
- лавровий лист, спеції, сіль: за смаком
Як приготувати Рецепт соусу демігляс
Готуємо так:
- Кістки запекти в духовці до коричневого кольору. Обсмажити овочі в каструлі, додати томатну пасту, спасерувати . Фотодрук на склі Львів
- Викласти в каструлю кістки, додати спеції, залити водою, щоб вона повністю покривала кістки. Довести до кипіння, зменшити вогонь, виварювати 3-4 години. Процідити, випарювати бульйон на невеликому вогні (рідини має зменшитися в 2-3 рази). В результаті вийде дуже насичений бульйон. Охолодити та використовувати як основу для страв чи як самостійний соус.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Рецепт соусу демігляс
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
…дивно:варити 3-4 годни,а час приготування 0хвилин…