Рецепт соусу демігляс

Рецепт соусу демігляс

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Рецепт соусу демігляс

  • кістки яловичі з м’ясом: 1 кг
  • овочі (цибуля, морква, селера): 0,7 кг
  • томатна паста: 3 ст. ложки
  • лавровий лист, спеції, сіль: за смаком

Як приготувати Рецепт соусу демігляс

Готуємо так:

  1. Кістки запекти в духовці до коричневого кольору. Обсмажити овочі в каструлі, додати томатну пасту, спасерувати . Фотодрук на склі Львів
  2. Викласти в каструлю кістки, додати спеції, залити водою, щоб вона повністю покривала кістки. Довести до кипіння, зменшити вогонь, виварювати 3-4 години. Процідити, випарювати бульйон на невеликому вогні (рідини має зменшитися в 2-3 рази). В результаті вийде дуже насичений бульйон. Охолодити та використовувати як основу для страв чи як самостійний соус.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Рецепт соусу демігляс

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал